Getuigenissen

De ondernemers waar we mee samenwerken zetten mooie stappen, gaan voor resultaat en komen zo steeds dichter bij het realiseren van hun droom. Ontdek hun verhaal en hoe zij de samenwerking met HaRvest ervaren. 

 
 

"Als sterk groeiende KMO heeft beMatrix nood aan een degelijk beleid rond onze medewerkers. We zijn als firma enerzijds steeds op zoek naar de juiste mensen op de juiste plaats. Anderzijds, en minstens even belangrijk, is het nodig om het team gemotiveerd te houden in een aangename en gestructureerde omgeving. Een professionele ondersteuning van buitenaf is voor ons de goeie keuze gebleken."

Edwin Van der Vennet
Zaakvoerder beMatrix

"HaRvest is erin geslaagd om ons middenkader beter te laten functioneren en meer verantwoordelijkheid te laten opnemen. Tevens werden onze missie visie en waarden levendig gemaakt doorheen de volledige organisatie waardoor de neuzen in dezelfde richting kwamen te staan."

Nico Declerck
Finance Director Inni Group

"Het resultaat van de samenwerking met HaRvest is dat er een duidelijke focus is: waarden zijn gedefinieerd, 5-jarenplan is opgesteld, organisatie om dit te bereiken is uitgetekend, … Volgende stap is de implementatie waarbij het juist inzetten van het team en de organisatie ervan nu het allerbelangrijkste is. Hierbij hebben we veel aan de hulp en support van Sharon van HaRvest. De concepten en tips die ik tijdens de leiderschapstraining dan weer heb bijgeleerd helpen mij om mijn team mee te krijgen in het verhaal. "

Dirk Versavel
Zaakvoerder Encima
 
 
 

"Ikzelf en mijn mede vennoot, Jan, hebben geleerd om ons team nog beter aan te sturen en te motiveren. Door het traject is ook de visie van het bedrijf zeer duidelijk voor iedereen, staan de neuzen in dezelfde richting en gaat iedereen dezelfde normen en waarden toepassen binnen de organisatie."

Rodney Vandemoortele
Zaakvoerder Comfort Home

"HaRvest hanteert steeds een juiste en duidelijke communicatie, voorziet interessante tools en heeft voor ons vooral duidelijkheid gebracht in het team van waar Eurowater naartoe wenst te evolueren en wat de doelstellingen zijn. Er is een positieve dynamiek gecreëerd binnen het team waar iedereen bij betrokken is waardoor we klaar zijn om de volgende stappen te zetten met onze organisatie."

Tom Vanlerberghe
Algemeen Directeur Eurowater

"Ik ben trots op de stappen die ik samen met HaRvest in amper een half jaar al gezet heb! Ik heb door een stap achteruit te zetten weer een breder zicht op het geheel, en dat geeft opnieuw vertrouwen. Ik merk dat de relatie met mijn team veel beter is geworden. In tegenstelling tot wat ik vroeger dacht, kan ik wel mensen coachen buiten het technische om. Het belangrijkste resultaat is dat ik terug plezier heb in mijn job. "

Liesbeth Harts
Zaakvoerder Prosteps

"We hebben beroep gedaan op HaRvest om onze groei op een professionele manier te kunnen voorbereiden en aanpakken. Eens stilstaan bij onze toekomstvisie en het aangereikt krijgen van concrete tools die we onmiddellijk konden toepassen heeft ervoor gezorgd dat de focus van Sy-bo zeer duidelijk is geworden en dat we klaar zijn om op een gestructureerde manier verder te groeien."

Kelly Verstraete
Zaakvoerder Sy-bo

"Charlotte is een enthousiaste , creatieve houvast voor ons familiebedrijf. We krijgen advies op maat voor ons bedrijf , bekeken vanuit een andere invalshoek . Zo worden alle pijnpunten onder de loep genomen en krijgen we geleidelijk aan meer structuur in onze interne organisatie."

Inge Baeten
Zaakvoerder Link-Up
 
 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.