5 strategieën om een gemotiveerd ondernemer te zijn en te blijven !

Mar 05, 2018
 

Beluister hier de podcast versie 

Samenvatting

Als ondernemer is het niet altijd eenvoudig om gemotiveerd te blijven. Om er elke dag met veel drive en goesting te blijven voor gaan. Nochtans is dit cruciaal willen we ons bedrijf en onze medewerkers naar een hoger niveau tillen.

Als we willen groeien, blijven evolueren en ervoor zorgen dat we ons team van medewerkers elke dag gemotiveerd kunnen houden is het noodzakelijk om zelf de motivatie hoog te houden.

Omdat ik zelf enkele jaren geleden door een periode ben gegaan waarin ik mijn motivatie wat ben kwijtgespeeld en ik er eigenlijk zelf wou mee stoppen deel ik graag met jou de 5 strategieën die ik met succes heb ingezet zodat ik nu elke dag met veel goesting om 5u mijn dag begin.

Veel kijkplezier !

 

PS deel gerust even hieronder wat je meeneemt uit de video.
Als je deze tips graag deelt met jouw eigen netwerk, gebruik dan onze social media buttons aan de linkerzijde. 

Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou tips en inspiratie die ervoor zullen zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en gemakkelijk nieuwe medewerkers kan aantrekken.