Johan Driessens: "Ondernemers zijn verantwoordelijk voor het geluk van medewerkers"

Jul 29, 2018
 

Beluister de Podcast versie

Samenvatting

Johan Driessens, chief enthousiasm officer bij Branded.Careers uit Kontich, heeft de award van Global Emerging Employer Brand Leader 2018 in de wacht gesleept. Dat gebeurde tijdens de World Employer Branding Day in Praag. Geen enkele Belg deed hem dat voor.

Branded.Careers is actief sinds 2014 en kan onder meer SAP, Nike, Bofidi, D’Ieteren, Secretary plus, MSD, 24+, Vandeputte safety en Hans Anders tot zijn klanten rekenen.

Met de originele videoreeks #WeMakeYouSmileOnMondayMorning geeft Branded.Careers zelf een uitstekend voorbeeld van hun employer brand. “Wie bij Branded.Careers komt werken, weet waar wij voor staan: fun, creativiteit en enthousiasme”.

In dit interview heeft Johan het heruitvinden van tewerkstelling, de werkgever van de toekomst en een sexy imago creëren als bedrijf voor medewerkers.

Als kers op de taart daagt Johan jou ook uit met een gedurfde reflectievraag.

Laat zeker even jouw antwoord na op de reflectievraag in de commentaren hieronder. Als je graag jouw netwerk inspireert met dit interview deel het dan gerust via de sociale media buttons die je hiernaast terug vindt. 

Fijne groeten,
Charlotte

Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou tips en inspiratie die ervoor zullen zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en gemakkelijk nieuwe medewerkers kan aantrekken.