Een bedrijf is in de eerste plaats mensen - François De Vriendt vertelt zijn ondernemersverhaal

Apr 15, 2018
 

Beluister hier de Podcast versie

 

Samenvatting

François De Vriendt is zaakvoerder van New Valmar en creator van het merk Nûby, hij vertelt ons graag zijn verhaal als ondernemer.

New Valmar is specialist in baby- en kinderartikelen met een top 3 positie op wereldvlak. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf actief in meer dan 160 landen en meer dan 72 medewerkers in Europa.

François geeft mee wat zijn drijfveer was om ondernemer te worden, hoe hij zich heeft weten te onderscheiden in zijn markt. Net als elke ondernemer heeft hij ook enkele tegenslagen gekend en ook deze deelt hij graag met ons. Hij vertelt daarbij ook dat één van zijn grootste tegenslagen ervoor heeft gezorgd dat hij zijn eigen merk Nüby heeft gecreëerd en hoe dit een echt succesverhaal werd.

Hij geeft ons ook een inkijk in zijn groeiproces en vertelt wat volgens hem de key is om met medewerkers samen een mooi verhaal uit te bouwen. Hij deelt zijn dromen en doelen voor de komende jaren en geeft een tip mee wat voor andere ondernemers zeker een mooie meerwaarde kan betekenen. Geniet van het verhaal van een rasechte ondernemer die als het ene project is opgestart al meteen bezig is met de volgende uitdaging. Want stilstaan is achteruitgaan in onze huidige snel veranderende markt volgens François.

 

PS Deel gerust even hieronder wat je vond van het verhaal van François en wat jij meeneemt. Wil je dit delen met jouw eigen netwerk, gebruik de social media buttons aan de linkerkant. 

Veel plezier en succes,

Charlotte

Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou tips en inspiratie die ervoor zullen zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en gemakkelijk nieuwe medewerkers kan aantrekken.