Een verdubbeling van het netto resultaat door een betere samenwerking.

Dec 17, 2018
 

Beluister hier de podcast versie

Bekijk het interview via youtube via deze link https://bit.ly/2EzHvzi

 

Samenvatting

Steven Pauwels, mede oprichter en bezieler van het communicatiebureau Choco en één van de initiatiefnemers achter het lerend netwerk, Organisation of the Future.

Choco telt op vandaag 15 medewerkers en helpt bedrijven en merken vanuit een unieke benadering een échte uitstraling te geven.

In het interview vertelt Steven hoe zij erin slagen om ondanks de opmars van technologie en digitalisering nog échte relaties op te bouwen met mensen, hoe ze bij Choco een verdubbeling van het nettoresultaat hebben bekomen door hierop in te spelen en over zijn eigen valkuil om vanuit zijn daadkracht soms te vergeten om zijn mensen mee te nemen in het verhaal.

Laat zeker even weten hieronder wat jij van het interview vindt en wat je er zelf uit meeneemt. Als je graag jouw netwerk inspireert met dit interview deel het dan gerust via de sociale media buttons die je hiernaast terug vindt. 

Fijne groeten,
Charlotte

 

 

Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou tips en inspiratie die ervoor zullen zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en gemakkelijk nieuwe medewerkers kan aantrekken.