Hoe aantrekkelijk ben jij voor medewerkers?

betrokkenheid millennials Sep 17, 2018
 
Beluister hier de podcast versie

 
Samenvatting
 
Vorige week zat ik samen met een ondernemer, een zaakvoerder van een boekhoudkantoor.
10 jaar geleden is hij een kantoor gestart met 3 personen en ondertussen heeft hij 3 vestigingen met een 20 tal medewerkers.
Net zoals in veel sectoren heeft hij het heel moeilijk om de juiste nieuwe medewerkers te vinden en aan te trekken. Daarnaast merkt hij ook dat sommige van zijn mensen benaderd worden via sociale media door zijn collega's in de markt.
Hierdoor ontstond bij hem de vraag: "ga ik nog wel mijn toekomstplannen kunnen waarmaken?"
Hij beseft zeer goed dat de verdere groei van zijn bedrijf afhankelijk is van het feit of hij zich al dan niet zal kunnen blijven omringen door de juiste medewerkers.
Dit is iets wat ik de laatste tijd meer en meer hoor. Veel zaakvoerders hebben het moeilijk om de juiste mensen te vinden en hebben ook wel vragen over hoe ze hun op lange termijn aan zich zullen kunnen binden.
 
Wil jij graag weten hoe aantrekkelijk jij vandaag al bent voor medewerkers?
Weet je graag waar je al goed scoort als werkgever en waar je nog kan in groeien?
Doe dan nu de test via www.harvest-academy.com
Dit duurt 4-5 min. en je ontvangt van mij een rapport op maat met jouw resultaten en persoonlijke tips en adviezen die je onmiddellijk kan gaan toepassen.
 
 
Als je graag anderen helpt met deze test deel het gerust met jouw netwerk via de sociale media buttons hiernaast.

Fijne groeten,
Charlotte
Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou Interviews met inspirerende leiders, videofragmenten met praktische tips en blogartikelen met onmiddellijk toepasbaar advies zodat jij jouw dromen kan waarmaken.