Joost Callens, CEO Durabrik, over de link tussen daadkracht, resultaat en mensgericht leiderschap

Jun 17, 2018
 

Beluister hier de Podcast versieSamenvatting

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk zaakvoerders te helpen om de beste werkgever te worden voor hun medewerkers omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de enige manier is om ons in de toekomst nog te blijven omringen door de juiste talenten. 

In dit kader interview ik regelmatig ondernemers die deze missie met mij delen en dit ook toepassen in hun eigen bedrijf en deel deze gesprekken graag met jou.

Joost Callens, gehuwd, vader van 3 zonen, afgestudeerd als licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en in de Vastgoedkunde en CEO van Durabrik. Hij vertelt over wat leiderschap voor hem is, hoe daadkracht en resultaat hand in hand gaan met mensgericht ondernemen.
Hij vertelt hoe hij omgaat met knelpuntberoepen in de bouwsector en deelt zijn ultieme tip voor andere ondernemers en zaakvoerders. 

Veel kijkplezier en als je graag anderen inspireert met dit interview deel het gerust met jouw netwerk via de sociale media buttons hiernaast en laat even weten in de commentaren hieronder wat je vond van het interview. 

 

Fijne groeten,
Charlotte

Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou tips en inspiratie die ervoor zullen zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en gemakkelijk nieuwe medewerkers kan aantrekken.