Laat het resultaat van jouw medewerkers geen doel op zich zijn

Aug 20, 2018
 

Beluister hier de podcast versie

Samenvatting

Stephanie Valcke, zaakvoerster van Bistierland, heeft ongeveer 10 jaar geleden het initiatief genomen om een onderneming op te starten in vastgoedpromotie en werkt ondertussen met een team van 9 medewerkers samen.

Door Joost Callens, CEO van Durabrik, aangeprezen als een onderneemster met een mooie visie over leiderschap die dit dan ook dagdagelijks toepast in haar eigen onderneming en daar de vruchten van plukt.

Voor Stephanie is ondernemen veel meer dan louter geld verdienen. Zij ziet het als een manier van ZIJN en LEVEN en haar missie als ondernemer is dan ook om een plek te creëren waar mensen passioneel hun ding kunnen doen. Dit is ook de nummer 1 reden waarom ze zelf doet wat ze doet: "Iets doen wat ik graag doe met mensen die ik graag heb".

Stephanie gelooft dat een werkplek creëren waar mensen geen masker hoeven op te zetten, het resultaat van medewerkers niet als doel op zich wordt gesteld en samenwerken en samen groeien het allerbelangrijkste is, ervoor zorgt dat er mooie resultaten ontstaan.

Haar levensmotto is "volg jouw gevoel, ook al is dit soms tegen de stroom in".

Veel kijkplezier en als je graag anderen inspireert met dit interview deel het gerust met jouw netwerk via de sociale media buttons hiernaast en laat even weten in de commentaren hieronder wat je vond van het interview. 

 

Fijne groeten,
Charlotte

Close

50% Complete

Hallo,

Vul hieronder jouw voornaam en mailadres in en ik bezorg jou tips en inspiratie die ervoor zullen zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en gemakkelijk nieuwe medewerkers kan aantrekken.