LAAT JE INSPIREREN

Organiseer je zelf een event waar je gelijkgestemden wil samenbrengen rond thema's als leven vanuit jouw hart, bewust ouderschap, ontsnappen uit de ratrace van het leven, het vinden van innerlijke rust,... ?
 
Charlotte geeft jouw publiek stof tot nadenken.

CONTACTEER CHARLOTTE Wie is Charlotte?

Mijn Favoriete Topics

Een ander topic in gedachten? Laat het gerust even weten.

"Charlotte is de spreker waarvan je bij de eerste seconde dat je haar ziet, al voelt dat ze jou in de juiste richting kan en wil sturen. Ze heeft een ongelooflijke visie op ondernemerschap, een positieve, inspirerende vibe die ze graag tot in je kern wil meegeven. Ook bij een groot publiek, trekt ze aan de juiste touwtjes om te reflecteren en zo inzicht te krijgen. Een keynote spreker die ook haar eigen struggles blootlegt en jou als luisteraar begeesterd. "

Annelies Blomme
Zaakvoerder La Fleur Rouge

"Wat ik vooral onthouden heb aan de sessie is dat authentiek zijn alles overwint. Mezelf blijven, stil staan bij het kleine èn daarbij het evenwicht vinden in m’n rollen van burgemeester, vader, vriend is hierbij heel belangrijk!"

Jos Sypré
Burgemeester Beernem

"Jouw getuigenis was een gewaardeerde bijdrage op het zomerfeest van ETION. Je insteek rond het ‘vieren van successen’ wekte onmiddellijk interesse, en als eerste spreker zette je een positieve dynamiek in gang, die de avond extra schwung gaf. Hartelijk dank!"

Miek Sweertvaegher
Regio-coördinator Etion Oost- en West-Vlaanderen

"Charlotte neemt je mee in haar persoonlijk verhaal en leidt je geleidelijk aan en doelgericht in een gedachtegang die resulteert in zelfreflectie en bewustwording"

Ann-Sophie Ververken & Renaat Steurbaut
Zaakvoerders en bezielers van Atelier Arena

"Heel authentiek en kwetsbaar vertelde Charlotte haar eigen verhaal. Dat over ondernemen en aanwezige ouder zijn. Het raakte me diep. Wellicht omdat het zo herkenbaar was. Vooral de twee soorten dominante reacties van kinderen op afwezige ouders trof me sterk. Ofwel gaan kinderen extreem presteren ofwel gaan ze net rebelleren. Beide reacties dienen om de aandacht en liefde te vragen die ze missen. Het zette me aan het denken. De vraag welke type ouder je over 10 jaar wil geweest zijn en wat je vanaf vandaag anders gaat doen, deden me besluiten om er mee aan de slag te gaan. Ik maak nu veel bewustere keuzes. Als ik thuis kom, leg ik mijn gsm aan de kant en maak ik minstens enkele minuten tijd voor huiswerk of een spel met de boys. Het leuke daaraan is dat je kan zien hoeveel deugd het hen doet, waardoor je automatisch meer gemotiveerd bent om die mails en telefoons te laten voor wat ze zijn. Gerichte aandacht, vol aanwezig zijn, doet wonderen. En dan kan je een gevuld leven als ondernemer combineren met een aanwezige ouder zijn."

Matthias Haspeslagh
Mental Coach, Peaklevel
 
 

Charlotte uitnodigen als spreker op jouw event?

Charlotte geeft jouw publiek stof tot nadenken. 

Met haar praktische inzichten en onmiddellijk toepasbare tips kan je achteraf onmiddellijk van start gaan met hetgeen werd besproken. 

INTERESSE?

Maak een vrijblijvende afspraak met Charlotte om de verhalen op elkaar af te stemmen.
Wie is jouw publiek?
Hoe kunnen ze geïnspireerd worden? Wat wil je hen bijbrengen?

Belangrijk: omdat Charlotte vaak in het buitenland vertoeft is het belangrijk om tijdig jouw gewenste datum door te geven. 


Lees ook even onze privacyverklaring.

Vul hieronder gerust je gegevens in en dan neem ik binnen de 24u contact met jou om te bespreken wat je precies zoekt en hoe ik je daarbij kan helpen. 

Close

50% Complete

Bedankt !

Leuk dat je interesse hebt om mij als spreker te boeken. Vul gerust onderstaande informatie in en dan neem ik binnen de 48u contact op om verder af te stemmen en jouw vragen te beantwoorden.