GETUIGENISSEN

"Charlotte is de spreker waarvan je bij de eerste seconde dat je haar ziet, al voelt dat ze jou in de juiste richting kan en wil sturen. Ze heeft een ongelooflijke visie, een positieve, inspirerende vibe die ze graag tot in je kern wil meegeven. Ook bij een groot publiek, trekt ze aan de juiste touwtjes om te reflecteren en zo inzicht te krijgen. Een keynote spreker die ook haar eigen struggles blootlegt en jou als luisteraar begeesterd".

Annelies Blomme.

"De 1 op 1 sessies met Charlotte zijn inspirerend, verrijkend en waarde(n)vol. Ze slaagt er als geen ander in om de laagjes die een mens in jaren rond zijn echte persoonlijkheid legt weg te halen. Op relatief korte termijn raakt ze op een niet bedreigende manier zo tot aan de kern. Die kern die veel mensen steeds moeilijker kunnen definiƫren. Op die manier kan de gecoachte vanuit die kern veel beter de vragen beantwoorden waarmee hij worstelt. Charlotte vraagt veel (letterlijk vragen stellen- figuurlijk betrokkenheid bij je eigen traject), maar in tegenstelling tot anderen geeft ze ook, wat het makkelijker maakt om zelf ook meer te geven. "

Davy Callewaert

"Ik ben veel rustiger geworden en heb de zingeving gevonden van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb stappen gezet in mijn persoonlijke groei en ervaar meer rust. Door mijn transformatie zijn ook de mensen in mijn omgeving rustiger geworden."

Olivier Trouilliez

"Ik voel me volmaakter. Je staat stil bij jezelf waardoor je bewuster met dingen omgaat. Ik leef meer dan dat ik geleefd wordt. Ik heb mijn tijd bewust leren invullen over de verschillende rollen die ik opneem zodat ik een juist evenwicht en balans kan vinden tussen focussen op mijn bedrijf sy-bo en genieten met mijn gezin en dierbaren. Dit brengt me rust en geeft me energie om er elke dag met volle goesting in te vliegen. "

Kelly Verstraete

"Charlotte neemt je mee in haar persoonlijk verhaal en leidt je geleidelijk aan en doelgericht in een gedachtegang die resulteert in zelfreflectie en bewustwording".

Ann-Sophie Ververken & Renaat Steurbaut.

Getuigenissen van ondernemers

Omdat ik meer dan 10 jaar bedrijfsleiders en ondernemers heb begeleid om inspirerende leiders te worden vind je hier nog enkele getuigenissen terug van deze periode.

 
 
 

"Ik heb meer vertrouwen in mezelf dankzij het HaRvest traject. Ik durf ook andere mensen te coachen zodat zij ook groeien in hun rol als leidinggevende binnen onze organisatie. Ik kan zonder twijfels beslissingen nemen wat meer rust in mijn hoofd brengt. Het bedrijf heeft daar baat bij gezien de zaken sneller vooruit gaan. Dit komt ook de positieve vibe ten goede. "

Nele Van Bruwaene
Zaakvoerder Vibol

"Ik ben trots op de stappen die ik samen met HaRvest in amper een half jaar al gezet heb! Ik heb door een stap achteruit te zetten weer een breder zicht op het geheel, en dat geeft opnieuw vertrouwen. Ik merk dat de relatie met mijn team veel beter is geworden. In tegenstelling tot wat ik vroeger dacht, kan ik wel mensen coachen buiten het technische om. Het belangrijkste resultaat is dat ik terug plezier heb in mijn job. "

Liesbeth Harts
Zaakvoerder Prosteps

"Ik durf nu sneller actie ondernemen en situaties aanpakken. Dit dankzij de tools die ons aangereikt worden. Tools die ik effectief al gebruikt heb om tricky situaties op te lossen. Het belangrijkste resultaat hiervan is dat we alle neuzen in dezelfde richting krijgen en zo een positieve sfeer bekomen."

Thierry Raes
Zaakvoerder Raes Bloemzaden

"We hebben beroep gedaan op HaRvest om onze groei op een professionele manier te kunnen voorbereiden en aanpakken. Eens stilstaan bij onze toekomstvisie en het aangereikt krijgen van concrete tools die we onmiddellijk konden toepassen heeft ervoor gezorgd dat de focus van Sy-bo zeer duidelijk is geworden en dat we klaar zijn om op een gestructureerde manier verder te groeien."

Kelly Verstraete
Zaakvoerder Sy-bo

"Charlotte is een enthousiaste , creatieve houvast voor ons familiebedrijf. We krijgen advies op maat voor ons bedrijf , bekeken vanuit een andere invalshoek . Zo worden alle pijnpunten onder de loep genomen en krijgen we geleidelijk aan meer structuur in onze interne organisatie."

Inge Baeten
Zaakvoerder Link-Up

"De sessies bij HaRvest werken als een eyeopener. Je ziet plots de zaken helemaal anders. Je kan ook aftoetsen met anderen, en ontdekt dat velen met hetzelfde worstelen. Samen kan je echt andere inzichten krijgen om de uitdagingen aan te pakken. Concreet focus ik me nu bewuster op het verhogen van de betrokkenheid bij onze medewerkers, meer en goed onderbouwde feedback geven, problemen aanpakken en niet laten slingeren omdat je denkt dat je dringendere/belangrijkere zaken te doen hebt. "

Elfie Raes
Zaakvoerder Raes Bloemzaden
 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.