Getuigenissen

De ondernemers waar we mee samenwerken zetten mooie stappen, gaan voor resultaat en komen zo steeds dichter bij het realiseren van hun droom. Ontdek hun verhaal en hoe zij de samenwerking met HaRvest ervaren. 

 
 
 

"Ik heb meer vertrouwen in mezelf dankzij het HaRvest traject. Ik durf ook andere mensen te coachen zodat zij ook groeien in hun rol als leidinggevende binnen onze organisatie. Ik kan zonder twijfels beslissingen nemen wat meer rust in mijn hoofd brengt. Het bedrijf heeft daar baat bij gezien de zaken sneller vooruit gaan. Dit komt ook de positieve vibe ten goede. "

Nele Van Bruwaene
Zaakvoerder Vibol

"Ik ben trots op de stappen die ik samen met HaRvest in amper een half jaar al gezet heb! Ik heb door een stap achteruit te zetten weer een breder zicht op het geheel, en dat geeft opnieuw vertrouwen. Ik merk dat de relatie met mijn team veel beter is geworden. In tegenstelling tot wat ik vroeger dacht, kan ik wel mensen coachen buiten het technische om. Het belangrijkste resultaat is dat ik terug plezier heb in mijn job. "

Liesbeth Harts
Zaakvoerder Prosteps

"Ik durf nu sneller actie ondernemen en situaties aanpakken. Dit dankzij de tools die ons aangereikt worden. Tools die ik effectief al gebruikt heb om tricky situaties op te lossen. Het belangrijkste resultaat hiervan is dat we alle neuzen in dezelfde richting krijgen en zo een positieve sfeer bekomen."

Thierry Raes
Zaakvoerder Raes Bloemzaden

"HaRvest hanteert steeds een juiste en duidelijke communicatie, voorziet interessante tools en heeft voor ons vooral duidelijkheid gebracht in het team van waar Eurowater naartoe wenst te evolueren en wat de doelstellingen zijn. Er is een positieve dynamiek gecreƫerd binnen het team waar iedereen bij betrokken is waardoor we klaar zijn om de volgende stappen te zetten met onze organisatie."

Tom Vanlerberghe
Algemeen Directeur Eurowater

"We hebben beroep gedaan op HaRvest om onze groei op een professionele manier te kunnen voorbereiden en aanpakken. Eens stilstaan bij onze toekomstvisie en het aangereikt krijgen van concrete tools die we onmiddellijk konden toepassen heeft ervoor gezorgd dat de focus van Sy-bo zeer duidelijk is geworden en dat we klaar zijn om op een gestructureerde manier verder te groeien."

Kelly Verstraete
Zaakvoerder Sy-bo

"Charlotte is een enthousiaste , creatieve houvast voor ons familiebedrijf. We krijgen advies op maat voor ons bedrijf , bekeken vanuit een andere invalshoek . Zo worden alle pijnpunten onder de loep genomen en krijgen we geleidelijk aan meer structuur in onze interne organisatie."

Inge Baeten
Zaakvoerder Link-Up

"De sessies bij HaRvest werken als een eyeopener. Je ziet plots de zaken helemaal anders. Je kan ook aftoetsen met anderen, en ontdekt dat velen met hetzelfde worstelen. Samen kan je echt andere inzichten krijgen om de uitdagingen aan te pakken. Concreet focus ik me nu bewuster op het verhogen van de betrokkenheid bij onze medewerkers, meer en goed onderbouwde feedback geven, problemen aanpakken en niet laten slingeren omdat je denkt dat je dringendere/belangrijkere zaken te doen hebt. "

Elfie Raes
Zaakvoerder Raes Bloemzaden
 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.