Graag eens kennismaken?

In deze 40 minuten GRATIS training
ontvang je waardevolle tips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan en krijg je de kans om mij persoonlijk ook jou vragen te stellen. 

JA GRAAG

Hey, leuk dat je wilt kennismaken

Aangezien je reeds hier bent geraakt is er waarschijnlijk iets in jou dat nieuwsgierig is naar wat Bewust Ouderschap nu precies is en wat dit zou kunnen betekenen voor jou en jouw kind(eren). 

Sinds de geboorte van mijn dochter 5 jaar geleden merkte ik al snel op dat ik niet elke dag straffen wou uitdelen of dreigen met "geen filmpjes als je nu niet in bad gaat" om haar dingen te laten doen (of net niet doen) die ik voor ogen had. 

Ik was toen ook nog een zeer drukbezette mama met weinig tijd, waardoor de momenten die ik met haar samen had ook altijd vrij vluchtig waren. Mede doordat ik al zo weinig tijd met haar had wou ik uiteraard dat die tijd samen dan ook "perfect" verliep en ik niet altijd moest roepen of kibbelen. 

Toen ze ongeveer twee jaar was merkte ik op dat ze na het verhaaltje in bed moeilijk deed om te gaan slapen. Dat was nieuw, want voorheen ging ze eigenlijk altijd gemakkelijk slapen. 
Ik dacht, nu moet ik even "sterk" zijn en tonen dat ze niet met mijn voeten moet spelen. 
Dus ik zei dingen als "Ella, nu moet je echt slapen anders ga ik geen verhaaltjes meer voorlezen", maar dat hielp helemaal niet. Integendeel zelfs. 

Tot ik besefte dat zij niet met opzet moeilijk deed, maar eigenlijk gewoon enorm genoot van de weinig onverdeelde tijd die ze van mij kreeg. Het moment dat ik een verhaaltje voorlas was ik er echt. Dicht bij haar, rustig, helemaal aanwezig. En dat moment wou zij zo lang als mogelijk koesteren. 

En zo is het gedrag van onze kinderen heel vaak een schreeuw naar onze aandacht of reageren wij op een bepaalde manier op hun gedrag omdat het iets in ons triggert. 

Zo is Ella (mijn dochter dus) iemand die graag haar tijd neemt voor alles. 
Mijn altijd bezig zijnde, drukbezette persoon die ik tot over een tweetal jaar zeker was kon daar echt niet mee overweg en dat leidde tot veel conflicten tussen ons. 
Tot ik ook hier inzag dat ik mijn overtuigingen en levensstijl aan het overbrengen was op haar. 

Wanneer je als ouder meer bewust wordt van jezelf, jouw eigen verlangens, overtuigingen en angsten kan je jouw kinderen de kans geven om op te groeien tot de man of vrouw die ze werkelijk zijn. 
Wanneer je als ouder jezelf volledig kan accepteren zoals je bent kan je jouw kind ook accepteren zoals het is (ook al past dit niet helemaal in het beeld die wij hadden gevormd van hoe onze kinderen zouden worden). 

Kom je graag meer te weten hierover? 
Ben je benieuwd naar mijn visie en aanpak hierin? 
Krijg je graag tips en advies waar je onmiddellijk mee aan de slag kan? 

Klik hieronder en dan neem ik jou graag 40 minuten mee in het verhaal van Bewust Ouderschap. 

IK WIL GRAAG KENNISMAKEN

"Ik voel me volmaakter. Je staat stil bij jezelf waardoor je bewuster met dingen omgaat. Ik leef meer dan dat ik geleefd wordt. Ik heb mijn tijd bewust leren invullen over de verschillende rollen die ik opneem zodat ik een juist evenwicht en balans kan vinden tussen focussen op mijn bedrijf sy-bo en genieten met mijn gezin en dierbaren. Dit brengt me rust en geeft me energie om er elke dag met volle goesting in te vliegen. "

Kelly Verstraete

"De sessies met Charlotte zijn inspirerend, verrijkend en waarde(n)vol. Ze slaagt er als geen ander in om de laagjes die een mens in jaren rond zijn echte persoonlijkheid legt weg te halen. Op relatief korte termijn raakt ze op een niet bedreigende manier zo tot aan de kern. Die kern die veel mensen steeds moeilijker kunnen definiëren. Op die manier kan de gecoachte vanuit die kern veel beter de vragen beantwoorden waarmee hij worstelt. Charlotte vraagt veel (letterlijk vragen stellen- figuurlijk betrokkenheid bij je eigen traject), maar in tegenstelling tot anderen geeft ze ook, wat het makkelijker maakt om zelf ook meer te geven. "

Davy Callewaert

"Verbinding en connectie… die woorden was ik vergeten ☹ Gelukkig bracht Charlotte ze terug in mijn leven. Wat ik zo miste kon ik zelfs niet meer benoemen... Schaamte overviel me eerst, maar daarna kwam opluchting. Ik kon eraan werken en resultaat volgde. Wat een gelukzalige momenten ik terug beleef met mijn oudste zoontje nu, oprecht blij. "

Nele Van Bruwaene

Veel gestelde vragen

Je zal een inzicht krijgen in wat Bewust Ouderschap precies is,

Leren hoe jij als ouder vanuit connectie jouw kind kan helpen op weg naar volwassenheid,

Ontdekken hoe opvoeden zonder straffen en dreigen mogelijk is,

Tips meekrijgen over hoe je kan vermijden dat je jouw eigen angsten doorgeeft aan jouw kind,

Kennismaken met mezelf als persoon en als trainer/coach,

Kennismaken met mijn visie en aanpak.

Dit gaat heel eenvoudig. 

Ik bezorg jou een link via mail en het enige wat jij moet doen is via jouw pc of laptop die link openen en de training bijwonen. 

Het is GEEN opgenomen video of een voorgeprogrammeerde presentatie. Ik ben LIVE aanwezig waardoor er een echte connectie ontstaat. Je kan ook onmiddellijk jouw vragen stellen mochten die er zijn. 

Het voordeel van online is dat je jou niet hoeft te verplaatsen en dat als je een internetverbinding hebt je echt overal kan deelnemen. 

Nog twijfels? Ik zou zeggen, test het eens uit. Dit is een gratis training, dus de ideale gelegenheid om het uit te proberen. 

Wil je graag kennismaken?

Close

50% Complete

Hallo

Leuk dat je graag verder kennismaakt.
Vul hieronder jouw naam en email in.
Ik bezorg jou een link via mail en dan
zien we elkaar binnenkort.