HaRvest

Het is onze missie om de wereld te voorzien van zoveel mogelijk inspirerende leiders. Leiders die volop gaan voor hun dromen en een werkplek creëren waar mensen met plezier voor opstaan en gelukkig terug naar huis gaan. 

Bekijk onderstaande korte video en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en welke resultaten jij kan verkrijgen door een samenwerking met HaRvest.

 

ONS TEAM

Charlotte D'halewin
Motor achter HaRvest, gepassioneerd ondernemer en motiverend spreker. 

Ik ben opgegroeid in een eenoudergezin. Mijn moeder heeft heel hard geknokt om me een super jeugd te geven en me te laten studeren. 
In eerste instantie wilde ik vooral aan haar bewijzen wat voor zelfstandige dochter ze had grootgebracht en dus vroeg ik 10 jaar geleden mijn btw-nummer aan. Ik werd zelfstandige... Maar al snel besefte ik dat zo'n nummer helemaal geen ondernemer van me maakte en mij al zeker niet de vrijheid en de drive gaf die ik voor ogen had. 

Door mezelf in vraag te stellen en mij te laten begeleiden in dit proces, ben ik erachter gekomen wat mijn grote drijfveer nu eigenlijk is en waar mijn passie ligt. Ik wil andere ondernemers inspireren om ook hun dromen waar te maken, hen helpen vaststellen waarom zij precies doen wat ze doen en hen zo de juiste kansen aan te reiken om te groeien. Als ondernemer, als werkgever, als mens.

Met mijn achtergrond als bedrijfspsycholoog en ervaring in het begeleiden van ondertussen meer dan 100 ondernemers en leiders op dit vlak weet ik dat ik hier een verschil kan maken en gun ik ook jou om mooie stappen te kunnen zetten in de richting van jouw dromen. 

Sharon Van Brussel ​
Enthousiaste people coach, inspirator met focus op positiviteit.

Mijn passie voor mensen en mijn overtuiging dat zij de grootste meerwaarde kunnen zijn/worden voor een organisatie,  zorgt ervoor dat ik elke dag met veel overgave en plezier doe wat ik doe. 

Als bedrijfspsycholoog en people coach geloof ik sterk in het begrijpen van groepsdynamieken, het motiveren van mensen in organisaties en inzicht creëren in hun eigen groei.
Ik mocht ook al meermaals ervaren wat voor begeesterende impact een goede coaching kan hebben op teams en individuen in hun pad naar het bereiken van hun doelstellingen.  

…en om mijn persoonlijk energieniveau op peil te houden ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden in de dansschool of buiten voor een duurloopje.

Ik ben tevens lid van de Vereniging van Erkende Stress en Burnout Coaches (VESB)

Lees hier het interview met Sharon.

Oliver Schelinski
Ervaren coach die beperkende overtuigingen de wereld uit helpt

Mijn grootste passie is het “in beweging zijn”, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Daarbij blijf ik wel met beide voeten op de grond geaard. Die beweging zorgt telkens voor nieuwe ontdekkingen en ervaringen. De inspiratie en motivatie die ik daaruit haal, kan ik dan aan anderen doorgeven.

Ik ben professional coach en ICF gecertificeerd. Vaak werk ik rond beperkende overtuigingen. Ze weerhouden ons ervan om stappen te zetten die nodig zijn om te groeien als mens en als zaakvoerder.  Als coach ga ik hier graag mee aan de slag. 

Ik ben 30 jaar getrouwd en heb drie volwassen dochters. Om vanuit een goed fundament en een gezond huwelijk drie dochters te begeleiden op hun levenspad hebben we heel hard gewerkt om eerst onze eigen thema’s aan te pakken en zo een voorbeeld te kunnen zijn voor hen.

Lees hier het interview met Oliver

Charlotte Timmerman
De onmisbare spil die jouw klantenervaring helemaal af maakt.

Groepsdynamiek heeft me altijd al geïntrigeerd. De sterkte van gemotiveerde teamleden en de positieve invloed op de bedrijfsgroei is een proces dat mij enorm boeit.

Deze interesses hebben ook geresulteerd in de keuze om zowel KMO-management als HR management te studeren waardoor ik beide invalshoeken verder heb kunnen exploreren.

De visie van HaRvest en het enthousiasme waarmee er als team tegenaan wordt gegaan, geeft me elke dag opnieuw de energieboost die ik nodig heb.
Het is mijn persoonlijk doel om jouw beleving als HaRvest klant helemaal af te maken. 

ACHTER DE SCHERMEN

Wij begeleiden jou persoonlijk als ondernemer op weg naar een inspirerend leider.
Achter de schermen worden wij daarin bijgestaan door een fantastisch team. 
Ann en Ellen (AVG Marketing Support)
Kashif, Hanneke, Jeroen en Niels (Sky - Amsterdam)
Joachim (ZwartWit Agency)
Bedankt voor jullie toewijding en enthousiasme bij de ondersteuning op vlak van marketing en administratie.

Waarom we doen wat we doen

Wij geloven dat enkel inspirerende leiders die een werkplek creëren waar mensen met plezier voor opstaan zich nog in de toekomst zullen kunnen blijven omringen door de juiste medewerkers.

WIST JE DAT?

De nieuwe generatie medewerkers is niet meer op zoek naar een job, maar wel naar een aantrekkelijke werkgever. 
87% van de medewerkers overweegt te veranderen voor een bedrijf met een sterk werkgeversimago. 
Vacatures worden tot 50% sneller ingevuld bij aantrekkelijke werkgevers.
Aantrekkelijke werkgevers hebben 26% meer kans om hun medewerkers te behouden.
Bedrijven met geïnspireerde en gemotiveerde werknemers zijn tot 43% productiever.

DE ENIGE WEG NAAR SUCCES

Ondernemer worden was voor jou een bewuste keuze. Om je droom te realiseren begon je je te omringen met een team van medewerkers. Nu weet je dat hen op lange termijn gemotiveerd houden de enige weg is naar blijvend succes. 

HaRvest helpt ondertussen al meer dan 100 kmo’s op weg naar de meest inspirerende leider en een aantrekkelijke werkplek. 
Met onze unieke en gedurfde aanpak gaan we samen voor lange termijn succes. Wij zijn de enige in Vlaanderen die het aandurft om onze resultaten ook effectief te meten. 

Als kers op de taart ontvang je het HaRvest Label. Een erkenning voor jouw inspanningen en de mooie weg die je samen met jouw team hebt afgelegd. Deze titel van 'Magneet voor Medewerkers' geeft je bovendien een mooie kans om nieuwe mensen aan te trekken.


Benieuwd hoe ook jij een Magneet voor Medewerkers kan worden?

MEER OVER HET HARVEST LABEL

"We hebben beroep gedaan op HaRvest om onze groei op een professionele manier te kunnen voorbereiden en aanpakken. Eens stilstaan bij onze toekomstvisie en het aangereikt krijgen van concrete tools die we onmiddellijk konden toepassen heeft ervoor gezorgd dat de focus van Sy-bo zeer duidelijk is geworden en dat we klaar zijn om op een gestructureerde manier verder te groeien."

Kelly Verstraete
Zaakvoerder Sy-bo

"De sessies bij HaRvest werken als een eyeopener. Je ziet plots de zaken helemaal anders. Je kan ook aftoetsen met anderen, en ontdekt dat velen met hetzelfde worstelen. Samen kan je echt andere inzichten krijgen om de uitdagingen aan te pakken. Concreet focus ik me nu bewuster op het verhogen van de betrokkenheid bij onze medewerkers, meer en goed onderbouwde feedback geven, problemen aanpakken en niet laten slingeren omdat je denkt dat je dringendere/belangrijkere zaken te doen hebt. "

Elfie Raes
Zaakvoerder Raes Bloemzaden
Close

50% Complete

Leuk dat je de test aanvraagt !

Vul hieronder jouw voornaam en email in en ontvang jouw test. Lees hier onze privacyverklaring.