HaRvest

Het is onze missie om de wereld te voorzien van zoveel mogelijk inspirerende leiders. Leiders die volop gaan voor hun dromen en een werkplek creëren waar mensen met plezier voor opstaan en gelukkig terug naar huis gaan. 

Bekijk onderstaande korte video en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en welke resultaten jij kan verkrijgen door een samenwerking met HaRvest.

 

ONS TEAM

Naast een fantastisch team achter de schermen (bedankt aan Ann, Ellen, Patrick, Kashif en Marc voor jullie toewijding en enthousiasme) dat ons dagelijks ondersteunt op vlak van marketing en administratie zijn wij het die jou als ondernemer persoonlijk begeleiden op weg naar een inspirerend leider.

Charlotte D'halewin
Motor achter HaRvest, gepassioneerd ondernemer en motiverend spreker. 

Ik ben opgegroeid in een eenoudergezin. Mijn moeder heeft heel hard geknokt om me een super jeugd te geven en me te laten studeren. 
In eerste instantie wilde ik vooral aan haar bewijzen wat voor zelfstandige dochter ze had grootgebracht en dus vroeg ik 10 jaar geleden mijn btw-nummer aan. Ik werd zelfstandige... Maar al snel besefte ik dat zo'n nummer helemaal geen ondernemer van me maakte en mij al zeker niet de vrijheid en de drive gaf die ik voor ogen had. 

Door mezelf in vraag te stellen en mij te laten begeleiden in dit proces, ben ik erachter gekomen wat mijn grote drijfveer nu eigenlijk is en waar mijn passie ligt. Ik wil andere ondernemers inspireren om ook hun dromen waar te maken, hen helpen vaststellen waarom zij precies doen wat ze doen en hen zo de juiste kansen aan te reiken om te groeien. Als ondernemer, als werkgever, als mens.

Met mijn achtergrond als bedrijfspsycholoog en ervaring in het begeleiden van ondertussen meer dan 100 ondernemers en leiders op dit vlak weet ik dat ik hier een verschil kan maken en gun ik ook jou om mooie stappen te kunnen zetten in de richting van jouw dromen. 

Sharon Van Brussel ​
Enthousiaste people coach, inspirator met focus op positiviteit.

Mijn passie voor mensen en mijn overtuiging dat zij de grootste meerwaarde kunnen zijn/worden voor een organisatie,  zorgt ervoor dat ik elke dag met veel overgave en plezier doe wat ik doe. 

Als bedrijfspsycholoog en people coach geloof ik sterk in het begrijpen van groepsdynamieken, het motiveren van mensen in organisaties en inzicht creëren in hun eigen groei.
Ik mocht ook al meermaals ervaren wat voor begeesterende impact een goede coaching kan hebben op teams en individuen in hun pad naar het bereiken van hun doelstellingen.  

…en om mijn persoonlijk energieniveau op peil te houden ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden in de dansschool of buiten voor een duurloopje.

Ik ben tevens lid van de Vereniging van Erkende Stress en Burnout Coaches (VESB)

Lees hier het interview met Sharon.

Charlotte Timmerman
De onmisbare spil die jouw klantenervaring helemaal af maakt.

Groepsdynamiek heeft me altijd al geïntrigeerd. De sterkte van gemotiveerde teamleden en de positieve invloed op de bedrijfsgroei is een proces dat mij enorm boeit.

Deze interesses hebben ook geresulteerd in de keuze om zowel KMO-management als HR management te studeren waardoor ik beide invalshoeken verder heb kunnen exploreren.

De visie van HaRvest en het enthousiasme waarmee er als team tegenaan wordt gegaan, geeft me elke dag opnieuw de energieboost die ik nodig heb.
Het is mijn persoonlijk doel om jouw beleving als HaRvest klant helemaal af te maken. 

Waarom we voor jou kunnen doen wat we doen

Wij geloven dat enkel inspirerende leiders die een werkplek creëren waar mensen met plezier voor opstaan zich nog in de toekomst zullen kunnen blijven omringen door de juiste medewerkers.

WIST JE DAT?

87% van de medewerkers overweegt te veranderen voor een bedrijf met een sterk werkgeversimago. 
Vacatures worden tot 50% sneller ingevuld bij aantrekkelijke werkgevers.
Aantrekkelijke werkgevers hebben 26% meer kans om hun medewerkers te behouden.
Bedrijven met geïnspireerde en gemotiveerde werknemers zijn tot 43% productiever.

DE ENIGE WEG NAAR SUCCES

Ondernemer worden was voor jou een bewuste keuze. Om je droom te realiseren begon je je te omringen met een team van medewerkers. Nu weet je dat hen op lange termijn gemotiveerd houden de enige weg is naar blijvend succes. 

HaRvest helpt ondertussen al meer dan 100 kmo’s op weg naar de meest inspirerende leider en een aantrekkelijke werkplek. 
Met onze unieke en gedurfde aanpak gaan we samen voor lange termijn succes. Wij zijn de enige in Vlaanderen die het aandurft om onze resultaten ook effectief te meten. 

Als kers op de taart ontvang je het HaRvest Label. Een erkenning voor jouw inspanningen en de mooie weg die je samen met jouw team hebt afgelegd. Deze titel van 'magneet voor medewerkers' geeft je bovendien een mooie kans om nieuwe mensen aan te trekken.


Benieuwd hoe ook jij een Magneet voor Medewerkers kan worden?

CONTACTEER ONS

Bekijk onderstaand filmpje met enkele relevante cijfers over onze huidige samenleving en ontdek waarom NU het moment is om volop te gaan voor een aantrekkelijke werkplek.

 

"Als sterk groeiende KMO heeft beMatrix nood aan een degelijk beleid rond onze medewerkers. We zijn als firma enerzijds steeds op zoek naar de juiste mensen op de juiste plaats. Anderzijds, en minstens even belangrijk, is het nodig om het team gemotiveerd te houden in een aangename en gestructureerde omgeving. Een professionele ondersteuning van buitenaf is voor ons de goeie keuze gebleken."

Edwin Van der Vennet
Zaakvoerder beMatrix

"HaRvest hanteert steeds een juiste en duidelijke communicatie, voorziet interessante tools en heeft voor ons vooral duidelijkheid gebracht in het team van waar Eurowater naartoe wenst te evolueren en wat de doelstellingen zijn. Er is een positieve dynamiek gecreëerd binnen het team waar iedereen bij betrokken is waardoor we klaar zijn om de volgende stappen te zetten met onze organisatie."

Tom Vanlerberghe
Algemeen Directeur Eurowater
Close

50% Complete

Leuk dat je de test aanvraagt !

Vul hieronder jouw voornaam en email in en ontvang jouw test. Lees hier onze privacyverklaring.