GRATIS ONLINE TRAININGEN

Vol tips en inspiratie voor de ondernemer die een werkplek wil creëren waar mensen met plezier voor opstaan en gelukkig terug naar huis gaan. 

(p.s. een online training kan je overal volgen op jouw pc, laptop, tablet of smartphone)  

7 STAPPEN NAAR EEN INSPIREREND LEIDER

Enkel inspirerende leiders zullen zich kunnen blijven omringen door de juiste medewerkers. Leiders die persoonlijk zijn en toegankelijk, die energie geven en de medewerker op de eerste plaats laten komen. Ontdek hier hoe je in 7 stappen een inspirerend leider wordt en ervoor kan zorgen dat jij jouw beste mensen kan behouden en veel gemakkelijker nieuwe mensen kan aantrekken. 

VRAAG DATA AAN

3 TIPS OM DE NIEUWE GENERATIE MEDEWERKERS TE INTEGREREN

De nieuwe generatie medewerkers is niet op zoek naar een job. Ze willen deel uitmaken van een groter geheel, zich betrokken voelen en zijn op zoek naar een werkgever die past bij hun persoonlijkheid. Ontdek hier hoe jij deze nieuwe generatie medewerkers kan motiveren en ervoor kan zorgen dat zij door het vuur gaan voor jou en jouw bedrijf. 

VRAAG DATA AAN

ONTDEK HOE JE EEN POSITIEVE WERKPLEK KAN BOUWEN

Als mens, en dus ook als ondernemer, focussen we vaak op wat niet goed loopt, op de zaken die beter kunnen. En dat is goed, want zo kunnen we blijven evolueren. En daarnaast is het ook zeer belangrijk dat er aandacht is voor het positieve. Dit werkt verslavend voor medewerkers. Ontdek hoe jij een positieve werkplek kan bouwen en een echte magneet wordt voor medewerkers. 

VRAAG DATA AAN

KOM JE GRAAG EENS NAAR EEN HARVEST ONTBIJTSESSIE?

Tijdens onze ontbijtsessies ontvang je tips en advies over hoe je een inspirerend leider wordt en je een werkplek kan creƫren waar medewerkers met plezier voor opstaan en gelukkig terug naar huis gaan.

Close

50% Complete

ONZE GRATIS ONLINE TRAININGEN

Ik laat jou weten wanneer deze gratis online training opnieuw gepland staat.

Ps Laat gerust ook weten indien je graag op regelmatige basis onze tips ontvangt via mail zodat jij jou blijvend kan omringen door de beste medewerkers.  
Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.