HaRvest

Enkel voor ondernemers die een inspirerend leider willen worden en een werkplek creëren waar mensen met plezier voor opstaan en gelukkig terug naar huis gaan. 

Bekijk onderstaande korte video en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en welke resultaten jij kan verkrijgen door een samenwerking met HaRvest.

 

ONS TEAM

Naast een fantastisch team achter de schermen dat ons dagelijks ondersteunt op vlak van marketing en administratie zijn wij het, Sharon en Charlotte, die jou als ondernemer persoonlijk begeleiden op weg naar een inspirerend leider.

 

"Als sterk groeiende KMO heeft beMatrix nood aan een degelijk beleid rond onze medewerkers. We zijn als firma enerzijds steeds op zoek naar de juiste mensen op de juiste plaats. Anderzijds, en minstens even belangrijk, is het nodig om het team gemotiveerd te houden in een aangename en gestructureerde omgeving. Een professionele ondersteuning van buitenaf is voor ons de goeie keuze gebleken."

Edwin Van der Vennet
Zaakvoerder beMatrix

"HaRvest hanteert steeds een juiste en duidelijke communicatie, voorziet interessante tools en heeft voor ons vooral duidelijkheid gebracht in het team van waar Eurowater naartoe wenst te evolueren en wat de doelstellingen zijn. Er is een positieve dynamiek gecreƫerd binnen het team waar iedereen bij betrokken is waardoor we klaar zijn om de volgende stappen te zetten met onze organisatie."

Tom Vanlerberghe
Algemeen Directeur Eurowater
Close

50% Complete

Leuk dat je de test aanvraagt !

Vul hieronder jouw voornaam en email in en ontvang jouw test. Lees hier onze privacyverklaring.